1:1 Mentor-sessioner

Står du ved en skillevej, er livet svært eller ønsker du ”blot” mere nærvær og en dybere kontakt til livet, så har du mulighed for at booke mig til en eller flere mentor-sessioner.

En mentor-session tager udgangspunkt i dig, og det du har brug for vejledning eller støtte til lige nu. Jeg stiller mig til rådighed med mit nærvær, mine erfaringer, min faglige viden og min intuition. Hos mig er der plads til hele dig, med alt hvad du er, og alt hvad du kommer med, uden at du skal frygte at blive bedømt.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Der er mange forskellige livstemaer og problematikker, som jeg kan hjælpe dig med via mentor-sessioner.

 Det kan f.eks. være:

  • At få frigivet dine indre ressourcer og skabe balance i din kraft og energi
  • At få ro fra tankemylder og lære at lytte til hvad livet kalder på i dig
  • At finde modet til at gå med det livet kalder på i dig
  • At blive bevidst om hvordan du nærer dig selv (og hvornår du ikke gør det)
  • At finde indre ro og lære at leve i tillid
  • At give slip på det, som ikke længere tjener dig
  • At opøve kapacitet til at rumme og håndterer svære følelser, så de ikke længere styrer dig
  • At opnå større balance i dit liv, f.eks. mellem væren og handlen, give og modtage

 

Vi er her for at folde os ud og udleve dem vi dybest set er. Ikke dem vi har lært vi skal være, eller dem vi ville ønske vi var, men dem som vi er allerdybest inde. 

Tina Gliese

Mit livsperspektiv

Jeg tror på, at vi i bund og grund er her for at folde os ud, og udleve dem vi dybest set er. Ikke dem vi har lært vi skal være, eller dem som vi ville ønske at vi var, men dem som vi er i vores indre natur, i vores dna, i vores design.

Undervejs i livet får vi alle nogle oplevelser, som gør, at vi kan komme langt væk fra eller miste kontakten med vores dybeste selv. Man kan sige, at vi får lagt nogle ”lag” ovenpå vores inderste selv, som afskærer os fra vores kerne.

De fleste mennesker lever i deres tanker, afkoblet fra livet, og er ikke rigtig til stede. Når vi ikke er til stede i livet, så misser vi ganske simpelt dette smukke liv.

Langt de fleste af os har samtidig en del begrænsende overbevisninger, som at vi ikke er gode nok, ikke elskværdige nok eller at livet ikke er trygt. Vores begrænsende opfattelser er oftest akkompagneret af svære følelser som frygt, mindreværd, skam, vrede osv. Vores negative opfattelser og følelser kan vedblive med at give næring til hinanden.

Fortsætter vi ud af denne vej, så kommer vi længere og længere væk fra dem vi er, og vi kan ikke give vores dybeste gaver til verden. Denne vej er uundgåeligt fyldt med lidelse, og som årene går, bliver vi mere og mere nedbrudte.

Men sådan behøver det ikke at være, og det er aldrig for sent at komme hjem til os selv. Det kræver imidlertid, at vi er villige til at lave et YOU-turn, hvor vi kigger ærligt på os selv og vores liv og begynder at foretage handlinger og træffe valg, som bringer os hjem til os selv igen. Hjem til Livet.

For mange af os er det en rejse, hvor vi møder ubehag og svære følelser. Derfor kan det være en stor hjælp, og ofte helt nødvendigt, at have en ledsager med på rejsen. En som har gået – og går vejen selv.

Et af mine livsformål er at være ledsager for mennesker, der er taget på den smukkeste og mest givende rejse vi kan foretage os, nemlig rejsen hjem til en dyb forbindelse med os selv – og til Livet. Herfra kan vi kan udfolde os selv fuldt og helt i verden. Når vi lever vores liv her fra, er vi åbne og modtagelige for, hvordan livet ønsker at folde sig ud igennem os. Vi træffer valg, som er nærende for os og vores omgivelser, og vi mærker tillid til livet.

 

Hvordan arbejder jeg? 

Alle mentor-sessioner tager udgangspunkt i de udfordringer eller ønsker, du har nu og her. Inden vores møde vil jeg derfor bede dig sende mig 10-15 linjer, hvor du kort beskriver, hvad du ønsker at arbejde med sammen med mig.

Jeg afholder både mentor-sessioner online og i naturområder på Sjælland. Det er op til dig, hvad du foretrækker eller har mulighed for.

Sessioner i naturen

Når vi arbejder i naturen, så sætter den ikke alene rammen for vores sessioner, men er også vores samarbejdspartner.

Naturen kan hjælpe os med at komme til stede nu og her, den kan spejle os og den har så meget visdom at tilbyde os, hvis vi er åbne for det. Når jeg afholder sessioner i naturen, så inddrager jeg den aktivt i sessionen.

Derudover har naturen en stærk helbredende effekt på os mennesker. Bl.a. hjælper den os til at få vores nervesystem i ro og reducere stress. Vi får sænket blodtrykket, styrket immunforsvaret, forbedret vores koncentration og hukommelse. Tid i naturen har også vist sig gavnligt for depression, angst og meget meget mere.

 

Opbygningen af sessioner

Da alle sessioner tager udgangspunkt i dig og dine behov, og jeg følger min intuition undervejs, så kan sessioner være meget forskellige.

Jeg starter dog altid en session med at guide ind til nærvær med os selv, hinanden og evt. naturen. Herefter vil det typisk være en blanding af samtale og guidninger eller invitationer fra mig, hvor vi sammen undersøger og udforsker det du har valgt at fokusere på. Formålet er altid, at du opnår større klarhed, indsigt, ro eller oplever at blive mere ressourcestærk ift. dit fokusområde.

Hvis du vælger at køre et forløb hos mig, så arbejder du imellem sessionerne med at integrere de erfaringer og indsigter du tog med dig fra forrige session. Inden hver ny session sender du mig igen 10-15 linjer om hvad du har fået ud af forrige session, samt hvad du har brug for hjælp til i den kommende.

 

Det praktiske 

Sessioner i naturen – vind og vejr

Hvis du vælger at afholde din session i naturen, så er det vigtigt, at du er klædt på til vejret. Hvis det stormer kraftigt eller lyner må vi rykke sessionen til en anden dag eller tage den online, afhængigt af hvad du foretrækker. Er der kraftig og vedvarende regn kan du vælge om du ønsker at rykke sessionen til en anden dag eller tage den online. Alternativt kan vi vælge et naturområde, hvor der er en bålhytte.

Sessioner i naturen afholdes på Sjælland.

Pris

I naturen:

En session i naturen varer ca. to timer og koster 1.200 kr.

Du kan vælge at købe et forløb på 3 sessioner (3 x 2 timer), som koster 3.300 kr.

Eller du kan købe et forløb på 5 sessioner (5 x 2 timer), som koster 5.000 kr.

Hvis du køber et forløb og vælger at afbryde forløbet undervej, betaler du fuld pris (1.200 kr. pr. session) for de sessioner du har gennemført, og får refunderet det resterende beløb.

Online:

En session online varer ca. 1 time og koster 650 kr.

Du kan vælge at købe et forløb på 3 sessioner, som koster 1.800 kr.

Eller du kan købe et forløb på 5 sessioner, som koster 2.800 kr.

Hvis du køber et forløb og vælger at afbryde forløbet undervej, betaler du fuld pris (650 kr. pr. session) for de sessioner du har gennemført, og får refunderet det resterende beløb.

 

Ønsker du at arbejde med mig? 

Så kan du udfylde nedenstående blanket, og jeg vil kontakte dig snarest, så vi kan booke en tid. Du er også altid velkommen til at ringe til mig på tlf. 60 60 90 40, hvis du har spørgsmål.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.