Forløb for kvinder

Lev og virk fra dit inderste kald


En 4 måneders rejse for kvinder, som vil leve fra deres kraft og lys

Kan du også mærke at en anden måde at leve og virke på kalder på dig? Et liv hvor du lever og virker fra dit hjerte og hvor du har hele dig selv med uden stress og jag, og hvor du giver dine unikke gaver til verden. Måske ved du ikke præcist hvordan sådan et liv ser ud for dig, eller du er bange for at springe ud i det. Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så er dette forløb måske noget for dig. 
 
På forløbet vil du lære hvordan du kan lade din indre og den ydre natur være din vejviser. Ved hjælp af bl.a. naturterapeutiske, mindfulness og shamanistiske øvelser, vil du få erfaring med hvordan du til hver en tid kan hente de svar, den tillid, det mod og den styrke, som du har brug for, for at leve og virke i fuld overensstemmelse med dit dybeste kald – den du dybest set er. På rejsen vil du dele med, blive støttet og næret af en lille gruppe af ligesindende kvinder i et trygt og rummende fællesskab i naturen rundt om bålet og på online møder.
 
Forløbet tager afsæt i en forståelse af altings forbundethed samt at den ydre verden afspejler vores indre verden. Hvis vi ønsker at folde os helt ud, med alt hvad vi er og kan, så må vi derfor først forbinde os dybt med os selv og vores plads i livets store økosystem. Når vi lever og skaber fra dette sted, så er vi lykkelige – og derfra kan vi skabe en bæredygtig verden.

Hvem er forløbet for?

Forløbet er for dig, som:
 • mærker at et andet liv og en anden måde at virke på i verden kalder på dig i sådan en grad, at du ikke længere kan overhøre det. 
 • Mærker at tiden er til, at du “stepper up” og lever og virker fra en dybere autencitet.
 • føler dig klar til at dedikere dig til et forløb med en lille kreds af kvinder, som også ønsker, at leve og virke i fuld overensstemmelse med dem de er dybest inde.
 •  føler dig klar til at arbejde dybt med dig selv for at give slip på det der ikke længere tjener dig og invitere kraft, lys og tillid ind i stedet.
 
Du føler dig muligvis stresset, og har dermed også svært ved at mærke tillid til dit indre kald. Du er måske bange for at træde dybere ind i din kraft og lys fordi du ved, at det vil indebære, at du giver slip på noget der føles trygt og kendt, men som er begrænsende for din udfoldelse. Du tvivler måske på om du er god nok – om du virkelig har det i dig, der skal til for give det til verden, som du virkelig længes efter. Måske er der frygt omkring din økonomi. 
 
Uanset hvad du oplever, som holder dig tilbage fra udfolde og udleve det du dybest set mærker kalder på dig, så er der en vej igennem det. Du ville aldrig kunne mærke dette kald, hvis ikke det var dit at udleve. Sådan er det. Vi kan stole på livet. Det liv som ønsker at folde sig ud igennem dig, det liv, og som vi kan hente næring, kraft og svar fra i den ydre natur. Det eneste det kræver er, at du er åben og villig til at gå vejen. Er du klar til at sige JA til den du er?

Forløbets indhold

Forløbet består af:
 • 1 fælles online intromøde, hvor vi lærer hinanden lidt at kende inden vi sammen dykker dybt.
 • 5 hele dage, hvor vi mødes fysisk i naturen.
 • 4 mastermind-møder, hvor vi mødes online. Her får alle deltagere ca. 20 minutter individuel sparring på en konkret udfordring på hvert møde.
 • 2 gange 45 minutters 1:1 opfølgnings- og sparringssamtale med mig.
 • Daglige 1:1 buddy-delinger, hvor deltagerne dagligt kort tjekker ind med en anden fra gruppen. 
 • Lukket Facebook-gruppe hvor deltagerne kan række ud til hinanden imellem møderne.
 

5 hele dage i naturen

Modulerne i naturen består bl.a. af naturterapeutiske, shamanistiske og mindfulnessøvelser samt åbne og ærlige delinger i cirkel rundt om bålet. Her får du alle de øvelser og værktøjer, som du har brug for, for at rumme og overkomme alt det der holder dig tilbage fra at leve dit kald samt klarheden, styrken og modet til at udfolde det.
 
Modul 1  i naturen- At komme helt hjem
Nærvær og det er kunne være med og holde os selv, når vi møder indre eller ydre modstand er et afgørende fundament for at kunne leve og virke i overensstemmelse med vores sande selv. På første modul vil vi derfor bl.a. bruge tid på at finde ro og komme helt til stede med os selv. Vi vil lære hvordan vi altid kan favne og holde os selv med egen-medfølelse. Vi vil i overensstemmelse med vinter-energien trække vores energi og opmærksomhed indad og mærke ind i vores dybeste vision for vores liv og virke.
 
Modul 2 – At give slip
Andet modul er dedikeret til at ære og give slip på det, der ikke længere tjener os på vores rejse til at leve mere i overensstemmelse med vores indre sandhed og kald. Ligesom i naturens evige cyklus tillader vi, at det gamle og udtjente dør bort og bliver til næring for nye visioner og nyt liv.
 
Modul 3 – At tage lyset ind
Vi giver plads til hjertes kvaliteter som glæde og taknemlighed. Vi åbner op og inviterer lyset ind. Vi sanser, danser og mærker ind i hvad der kalder på at komme til live, og vi sår vores frø i den ny-klargjorte og næringsrige jord. 
 
Modul 4 – At stå i sin kraft
Vi vil tappe ind i din iboende kraft og styrke, som du har brug for at skabe forbindelse til for at stå fuldt og helt i din kraft. Vi kommer til at arbejde med mod, og vi går i lære hos naturens elementer for at skabe balance i vores kraft.
 
Modul 5 – At leve og virke i tillid
Vi dykker dybt ned i hvad tillid er for en størrelse, hvordan vi kan træne den og tilvælge den. Vi lader naturen og livets storhed vise os vejen til et liv i dyb tillid. Tillid til det du mærker. Tillid til at du trygt kan følge din indre stemme, din længsel, dit kald. Tillid til at du er støttet af livet. Tillid til at det du har sået og nærer vil springe ud og folde sig ud.
 
NB! Der tages forbehold for ændringer i indholdet.

4 mastermind-møder online

Det er dybt meningsfuldt, glædeligt og livsbekræftende at tage de skridt der skal til for at leve og virke i større overensstemmelse med vores sande jeg – ja! 
Men det føles også til tider svært, ensomt og kan være en kilde til mange frustrationer at skabe en ny og anderledes måde at være og virke på i verden. Vi kan ikke undgå at møde vores egne begrænsninger, når vi træder ud af vores komfort zone. 
 
For at give dig den nødvendige støtte og sparring indeholder forløbet derfor også 4 mastermindgruppe-møder á 2, 5 timers varighed, som vil hjælpe dig til at integrere det vi har arbejdet med på modulerne i naturen.
 
På hvert af de 4 mastermind-møder vil du få ca. 20 minutters individuel sparring på en konkret udfordring ift. at leve og virke fra det dybeste sted i dig. De andre deltagere støtter dig på alle tænkelige måder ved at stille deres viden, erfaringer, kompetencer, netværk mv. til rådighed for dig, for at hjælpe dig med at realisere dine personlige mål og drømme – og det samme gør du for dem. Møderne vil støtte dig i at være vedholdende og opløse de barrierer der er for, at du kan realisere dine drømme og visioner. 
 
Du skal forvente minimum 30 minutters forberedelse til hvert mastermindgruppe-møde.
 

Hvad kan du forvente at få ud af forløbet?

 • At mærke og lære hvordan du rummer alt det ubehag og den modstand, som kan dukke op inde fra dig selv eller fra dine omgivelser, når du træder ind i din kraft og dit lys.
 • At få øvelser og værktøjer, som du kan bruge igen og igen for at slippe alt det som ikke længere tjener dig og åbne op for din kraft og dit lys.
 • At mærke hvad det vil sige at stå i din kraft og dit lys samt at gå med mod.
 • At lære hvordan du altid kan tappe ind i din indre og naturens kraft.
 • At lære hvad det vil sige at have tillid i livet, og til det du mærker, samt hvordan du kan sætte dig selv i den tilstand.
 • At blive en del af et stærkt og støttende fællesskab med en lille kreds af ligesindende kvinder.
 • At opleve at føle dig dybt forbundet med dig selv og naturen.
 

Det praktiske

Sted og transport
De 5 moduler afholdes i forskellige naturområder på Sjælland, primært omkring København og i Nordsjælland. Der kommer nærmere besked om, hvor de enkelte moduler afholdes senere. Deltagerne opfordres til samkørsel så vidt det er muligt for at mindske det samlede benzinforbrug samt for at imødekomme de, som ikke har bil. Alle evt. corona-restriktioner vil naturligvis blive overholdt.
 
Medbring
På modulerne, som afholdes udenfor skal du medbringe:
 • Tøj som du kan holde dig varm og tør i
 • Praktisk fodtøj
 • Sidde-/liggeunderlag
 • Mad og drikke til hele dagen
 • Toiletpapir
 • Håndsprit
Pak gerne alle dine ting i en rygsæk, så du har arme og hænder fri, når du går
 
Pris
Prisen for hele forløbet er 6.500 kr. Der er mulighed for at betale i rater.
 
Ansøgning og tilmelding
Er du kvinde og mærker et JA indeni når du læser beskrivelsen af forløbet, så er du hjertelig velkommen til at ansøge om en plads. Da der kun er plads til 6 kvinder på kurset, kan der dog ikke garanteres en plads til alle ansøgere.   
 

Du ansøger om en plads på forløbet ved at sende en mail til mail@tinagliese.dk, hvor du skriver:

– Dit navn

– Dit telefonnummer

– Hvorfor du føler dig kaldet til at deltage på forløbet

– Tidspunkt på dagen/aftenen, hvor det passer dig bedst med 1/2 times telefon-formøde.

Før du bliver optaget på forløbet tager vi en individuel samtale for at sikre, at forløbet er det helt rigtige for dig, og for at sikre, at gruppen får en harmonisk sammensætning.

 

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at kontakte Tina Gliese på mail@tinagliese.dk eller ringe på tlf.: 60 60 90 40.
 
NB! Tidspunktet for forløbet i 2022 er endnu ikke fastlagt