Foredrag:


"Sådan skaber vi regenerative virksomheder"

”Regenerativ forretning”, ”regenerative organisationer” og ”regenerativ ledelse” er begreber, som vi hører oftere og oftere inden for bæredygtighedsfeltet. Men hvad betyder det egentlig – og hvad skal der til for at omsætte begreberne til praksis?

I dette foredrag vil du ikke alene lære om de regenerative principper og den tænkning og verdensopfattelse der ligger bag. Du vil også lære om hvad der reelt skal til for at skabe det i praksis. Det er nemlig ikke tilstrækkeligt intellektuelt at forstå hvorfor det er nødvendigt at skifte til et regenerativt paradigme. For at skabe den transition, så må vi bruge os selv og vores hjerner på andre måder end de fleste af os er vant til, og vi må genetablere en relation til den naturlige verden.

Med afsæt i flere forskellige discipliner og altid underbygget af den nyeste forskning sætter Tina Gliese et nyt og mere nuanceret perspektiv på det regenerative paradigme.

 

  • Lær om komponenterne og principperne bag det regenerative mindset
  • Lær om forskellen på en bæredygtig og regenerativ tilgang
  • Lær om hvad det reelt kræver og indebærer at skifte til et regenerativt paradigme
  • Bliv inspireret af eksempler på regenerative virksomheder

 

Foredraget egner sig til virksomheder, som er ambitiøse på bæredygtighedsområdet eller som blot er nysgerrige på og ønsker at blive inspireret til hvordan de med forskellige indgangsveje kan begynde at skabe en mere regenerativ virksomhed.

 

Pris

Prisen afhænger af længden på foredraget samt hvilken sammenhæng foredraget indgår i.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, og så finder vi en konkret løsning, der passer til jer.

I prisen er der altid indeholdt en forudgående samtale, hvor jeg bliver klogere på jeres forståelse af og arbejde med indre og ydre bæredygtighed, så jeg kan tilpasse foredraget til jeres virkelighed bedst muligt.

Udgifter til transport udenfor Sjælland tillægges prisen.