Forløb for kvinder

Et liv i forbindelse
med dig selv og naturen

Forløb for kvinder som, i fællesskab med andre kvinder, ønsker at skabe en dybere forbindelse til deres indre natur og til den ydre natur

Flere og flere af os mærker et behov for at leve fra et dybere og mere autentisk sted. Et sted hvor vi lever og handler ud fra en forbindelse til os selv – vores egen natur – og i samklang med den ydre natur og verden omkring os. Vi har brug for det for at være i trivsel og mærke mening med de ting vi gør, og naturen og omverdenen har i den grad også brug for, at vi lever og handler fra et sted hvor vi er forbundet med vores indre og den ydre natur. 
 
På 4 hele dage i naturen vil vi sammen dykke dybere ned i hvad det vil sige, at leve et liv i forbindelse med sig selv og den ydre natur. Dagene vil være en vekselvirkning mellem individuelle guidede kraftfulde øvelser i naturen og autentiske delinger og samtaler i cirklen rundt om bålet. Der vil også være stilletid/pauser lagt ind, hvor du blot kan være med dig selv og naturen.
 
Ved hjælp af bl.a. naturterapeutiske, mindfulness og shamanistiske øvelser, vil du få erfaring med hvordan du kan leve et liv i balance indefra og ud.
Vi vil bl.a. afprøve og udforske forskellige måder at forbinde os med os selv. Vi vil undersøge forskellige indgange til at forbinde os med den ydre natur, og vi vil arbejde med hvordan elementerne og det at leve et cyklisk liv kan hjælpe os med at (gen)skabe en balance i vores liv.
 
Fællesskabet og delingerne med de andre kvinder vil støtte dig i at integrere dine indsigter og erkendelser i dit liv. 
 
Hele forløbet afsluttes med den lækreste og mest sanselige bålmiddag i skoven, som du måske nogensinde har fået. Dronningen af bålmad Eline Lange Hansen alias Gulerodskrigeren vil nemlig trylle med årstidens bedste og friskeste grøntsager, som med garanti vil give dig en sanselig oplevelse ud over det sædvanlige.

Det praktiske

Hvornår
Vi mødes ialt fire dage i naturen.
 
Nye datoer for 2022 kommer snarest.
 
Hvor
Vi mødes i forskellige naturområder på Sjælland. Det er ikke alle steder, hvor det vil være nemt at komme til med offentlig transport, men vi opfordrer til og hjælper gerne med at koordinere samkørsel. Stederne vil blive meldt ud på mail senest 1 uge før hvert møde.
 
Medbring
Vi mødes som udgangspunkt i al slags vejr, så det er vigtigt at du er klædt på, så du kan holde dig tør og varm. Derudover skal du medbringe: 
  • Sidde-/liggeunderlag
  • Mad og drikke til hele dagen
  • Toiletpapir
  • Håndsprit
Pak gerne alle dine ting i en rygsæk, så du har arme og hænder fri, når du går
 
Pris
Det koster 4.495 kr. at deltage på forløbet. Beløbet inkluderer også den afsluttende middag.
 
Tilmelding
Du tilmelder dig forløbet ved at sende en mail til mail@tinagliese.dk. Herefter modtager du en bekræftelse på din tilmelding med kontonummer. Først når du har modtaget en bekræftelsesmail og overført det fulde beløb for forløbet er du sikret en plads. Max antal deltagere er 12.
 
Har du spørgsmål til forløbet er du også velkommen til at skrive til mail@tinagliese.dk eller ringe til Tina Gliese på tlf.: 60 60 90 40